+30 års erfaring​
Danmarks bedste kilopris​
Miljøgodkendt skrothandler​

Bæredygtighedsstrategi for DK Jern og Metal

Hos Dk jern og metal har vi altid særligt haft fokus på at genanvende det materiale/affald vi for fra vores samarbejdspartner og kunder bedst muligt, så genanvendelsesprocenten bliver høj.

Vi har nu muligheden overfor omverden også at vise at vi gør det på en bæredygtig måde.

Derfor vil vi så gerne tag vores kunder med på den rejse og strategi vi har iværksat, hvor målet er at vi for en reduktion i vores CO2 på både scope 1 og 2 med 55 % og scope 3 med 20 % i 2028.

For vi kan nå målene i både scope 1,2 og 3 altså udfase fossile varmekilder samt ændre in/out put i logistikken, er ved først og fremmest køre på eldrevet maskiner samt kræve mere af vores logistikpartnere og ændre vores transport løsninger fra at køre til at sejle mere materiale på skibe i stedet. Det er vejen frem for vi kan nå alle de 3 scopes.

Enestående arbejdsplads og kundeoplevelse gennem ESG Fokus

Vi har selvfølgelig også en plan for at skabe en af de bedste arbejdspladser i landet for vores medarbejder i fokus områder der relatere til ESG, det vil vi gøre i form at en stabil og tryg skabende ledelse samt have fokus på at udvikle kompetencer og skabe et trygt arbejdsmiljø i alle vores processer.

Men vi stopper ikke her for vi vil kunne tilbyde vores kunder i fremtiden at kunne følge vores ESG nøgletal og ydermere kan vores kunder få de væsentligheds tal de har brug for os, altså vil vi være vores kunders fortrukne valg.

INTERESSERET I EN GOD PRIS PÅ DIT SKROT?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud på dit skrot.

Som din miljøgodkendte skrothandler tilbyder vi de bedste priser i landet.

Få en god pris på dit skrot i dag!

Send os en besked/forespørgsel

Scroll to Top