+30 års erfaring​

like (1)

Danmarks bedste kilopris​

dollars

Miljøgodkendt skrothandler​

trash

Jernskrot og metalskrot opkøbes af miljøgodkendt skrothandler

Har du noget gammelt jern eller metal, som du gerne vil af med til en favorabel pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos DK Jern & Metalhandel finder du en alsidig skrothandler, der både opkøber og videresælger jernskråt og metalskrot. Vores kunder er både offentlige virksomheder, industrien og privatpersoner.

Vores plads er centralt beliggende på Prøvestenen, hvor der er rigtig gode tilkørselsforhold fra hele København. 

Vi tilbyder vejning og en attraktiv pris på jernskrot med det samme, så du slipper for at vente. Vi garanterer Danmarks bedste jernskrot pris.  Vi er en miljøgodkendt virksomhed med 30 års erfaring i branchen, og vi går meget op i at passe godt på vores miljø og natur.

Skal vi hente dit jernskrot eller metalskrot hos dig?

Du har både mulighed for selv at komme ud på vores plads og aflevere dit skrot, men vi tilbyder også afhentning af jernskrot og metalskrot med en container hos dig, hvis du har behov for det.

Vi tilbyder landets bedste pris på jernskrot - en jernskrot pris du kan få med det samme

Vi kan tilbyde landets bedste priser på jernskrot og metalskrot. Vi giver dig en fordelagtig kilopris, og afregningen foregår kontant, så du får dine penge med det samme.

Hvad er skrotprisen på jern? Få den bedste jernskrot pris her!

Din jernskrot pris afhænger helt konkret af en række forskellige faktorer, herunder hvad det er for en type jern, og hvor mange kilo jern du skal af med. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få en specifik pris på jernskrot eller metalskrot. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os og hør mere om salg af dit gamle metalskrot

Er du interesseret i at komme af med dit gamle jern- eller metalskrot, så kan vi hjælpe dig. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du, at vi kommer ud til dig og henter dit skrot, er du meget velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 77 77 76 74 eller ved at skrive til vores e-mail info@dkjernogmetal.dk. Alternativt er du også velkommen til at komme forbi vores plads inden for vores åbningstider. Vi ser frem til at hjælpe dig med din jernskrot! Tøv ikke med at kontakte os vi giver en god jernskrot pris.

INTERESSERET I EN GOD PRIS PÅ DIT SKROT? 

​Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud på din skrot. Som din miljøgodkendte skrothandler tilbyder vi de bedste priser i landet. Få en god jernskrot pris i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER PÅ PLADSEN

Mandag - Torsdag:​

07.00 - 15.30​

Fredag:

07.00 - 14.00

Weekend:

Lukket

Helligdage:

Lukket

FÅ ET GODT TILBUD

Vi tilbyder altid den bedste markedspris.