+30 års erfaring​

like (1)

Danmarks bedste kilopris​

dollars

Miljøgodkendt skrothandler​

trash

Jernskrot og metalskrot opkøbes

Har du noget gammelt jern eller stål, som du gerne vil af med til en fordelagtig pris? Så er du kommet til det rette sted. Hos DK Jern & Metalhandel opkøber og videresælger vi jernskrot og stålskrot, og vores kunder er både offentlige virksomheder, industrien og privatpersoner.

Vores plads er centralt beliggende i Nordhavn, hvor der er gode tilkørselsforhold fra hele København via Østerbro. Vi tilbyder vejning og prissætning af dit jernskrot med det samme, så du slipper for at vente.

Vi er en miljøgodkendt virksomhed med 30 års erfaring inden for branchen, og vi går meget op i at passe godt på vores miljø.

Skal vi hente dit jernskrot hos dig?

Du har både mulighed for selv at komme ud på vores plads og aflevere dit skrot, men vi kan også komme ud og hente det med en container hos dig, hvis du har behov for det.

Vi tilbyder landets
​bedste priser på jernskrot

Vi kan tilbyde landets bedste priser på jernskrot og metalskrot. Vi giver en fordelagtig kilopris, og afregningen foregår kontant, så du får dine penge med det samme.

Kontakt os og hør mere om salg af dit gamle jern

Er du interesseret i at komme af med dit gamle skrot-jern, så kan vi hjælpe dig. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du, at vi kommer ud til dig og henter dit skrot, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 28 70 76 74, eller du kan skrive til vores e-mail info@dkjernogmetal.dk. Alternativt er du også velkommen til at komme forbi vores plads inden for vores åbningstider.

INTERESSERET I EN GOD PRIS PÅ DIT SKROT? 

​Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud på din skrot. Som din miljøgodkendte skrothandler tilbyder vi de bedste priser i landet.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER PÅ PLADSEN

Mandag - Torsdag:​

07.30 - 16.00​

Fredag:

07.30 - 14.00

Weekend:

Lukket

Helligdage:

Lukket

FÅ ET GODT TILBUD

Vi tilbyder altid den bedste markedspris.