+30 års erfaring​

like (1)

Danmarks bedste kilopris​

dollars

Miljøgodkendt skrothandler​

trash

Kabelskrot: Opkøb af alle slags kabler

Har du nogle gamle kabler, som du gerne vil af med? Hos DK Jern & Metalhandel opkøber og videresælger vi alle typer kabler, og vi opkøber også gerne dine til en fordelagtig pris. Vi har 30 års erfaring med kabelskrot og andre former for skrot, og derudover er vi en miljøgodkendt skrothandler.

Vores kunder er både privatpersoner, det offentlige og industrien.

Kig forbi vores plads
​eller lad os hente dit skrot

Vores plads er centralt beliggende på Prøvestenen, hvor der er rigtig gode tilkørselsforhold fra hele København. Hvis du har mulighed for det, kan du med fordel tage forbi vores plads inden for vores åbningstid og indlevere dit kabelskrot. Så vejer og prissætter vi det med det samme.

Vi tilbyder afhentning af mindre mængder kabel og metalskrot på Sjælland. Vores lift-biler kan veje skrottet på stedet, og vi afregner kontant på stedet. Ved afhentning af skrot opsætter vi gerne gratis container efter behov.

Ring i dag og vi henter i morgen.​

Vi tilbyder landets
​bedste priser på kabelskrot

Hos DK Jern og Metalhandel får du landets bedste priser på dine kabler. Der er tale om en attraktiv kilopris, og vi afregner kontant, så du får dine penge med det samme.

Kontakt os og hør mere
​eller få et prisoverslag på dit kabelskrot

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at aftale, hvornår vi skal komme ud og hente dit kabelskrot.

Ring på telefon 77 77 76 74 eller skriv til vores e-mail info@dkjernogmetal.dk for yderligere information eller et prisoverslag. For et prisoverslag kan du også benytte dig af vores formular. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit kabelskrot!

INTERESSERET I EN GOD PRIS PÅ DIT SKROT? 

​Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud på din skrot. Som din miljøgodkendte skrothandler tilbyder vi de bedste priser i landet. Få en god jernskrot pris i dag!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER PÅ PLADSEN

Mandag - Torsdag:​

07.00 - 15.30​

Fredag:

07.00 - 14.00

Weekend:

Lukket

Helligdage:

Lukket

FÅ ET GODT TILBUD

Vi tilbyder altid den bedste markedspris.