+30 års erfaring​
Danmarks bedste kilopris​
Miljøgodkendt skrothandler​

Kabelskrot: Opkøb af alle slags kabler

Har du nogle gamle kabler, som du gerne vil af med?
Hos DK Jern & Metalhandel opkøber vi alle typer kabelskrot.

Vores langvarige erfaring og dygtighed inden for branchen gør os til det oplagte valg, når det kommer til opkøb af kabelskrot.
Vi har gennem 30 år opbygget et solidt netværk og en dyb forståelse for markedet. Vi ved, hvad dit skrot er værd, og vi sørger for, at du får den bedste pris.

Hos os er ingen kunde for stor eller for lille. Vi betjener både private, det offentlige og industrien. Så uanset om du bare vil rydde op i garagen, eller din virksomhed genererer store mængder skrot, er vi her for at hjælpe.

Kig forbi vores plads
eller lad os hente dit kabelskrot

Vores plads er centralt beliggende på Prøvestenen, hvor der er rigtig gode tilkørselsforhold fra hele København. Hvis du har mulighed for det, kan du med fordel tage forbi vores plads inden for vores åbningstid og indlevere dit kabelskrot. Så vejer og prissætter vi det med det samme.

Vi tilbyder afhentning af kabel og metalskrot på Sjælland hvor vores lift-biler kan veje skrottet på stedet. Ved store mængder kører lastbilen på vores brovægt og du får tilsendt en eletronisk vejeseddel. 

Ring i dag og vi henter i morgen.

Vi tilbyder landets
​bedste priser på kabelskrot

Hos DK Jern og Metalhandel får du landets bedste priser på dit kabelskrot. Der er tale om en attraktiv kilopris, og vi afregner altid samme dag, så du får dine penge med det samme.

Miljøbevidst skrothandler, lad os håndtere dit kabelskrot

Vores engagement går ud over bare at give dig den bedste pris for dit kabelskrot. Vi er også engageret i miljøet. Som en miljøbevidst skrothandler sørger vi for, at dit skrot bliver genanvendt på den mest bæredygtige måde mulig. Vi arbejder konstant på at minimere vores miljøpåvirkning og bidrage til en grønnere fremtid.

Så næste gang du står med en bunke kabelskrot, tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder den bedste pris og den mest miljøvenlige løsning. Så gør noget godt for både din pengepung og planeten.

Vores services

Jernskrot i grab

Jernskrot

Hos DK Jern og Metal er vi stolte af at være specialister inden for genanvendelse af jernskrot. Vi håndterer dit jernskrot med professionalisme og omhu, sikrer maksimal genanvendelse og bidrager til en grønnere fremtid.

Kabelskrot

Har du nogle gamle kabler, som du gerne vil af med? Hos DK Jern & Metalhandel opkøber og videresælger vi alle typer kabler. Vi har gennem 30 år opbygget et solidt netværk og en dyb forståelse for markedet.

Metalskrot

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og sikrer, at dit metal bliver behandlet på en miljøvenlig måde.
Vores team af erfarne fagfolk står klar til at hjælpe dig med at håndtere dit metal på en sikker og ansvarlig måde.

Affaldscontainer der kører

Affaldscontainer

Opsætning og afhentning af affaldscontainer på hele Sjælland.
Vi tilbyder gratis opsætning, lige fra små batteri beholdere til store jerncontainere. Kontakt os i dag og vi leverer en container hos dig i morgen. 

INTERESSERET I EN GOD PRIS PÅ DIT SKROT?

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et tilbud på dit skrot.

Som din miljøgodkendte skrothandler tilbyder vi de bedste priser i landet.

Få en god pris på dit skrot i dag!

Send os en besked/forespørgsel

Scroll to Top